Оголошення про створення комісії для проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства Лисичанської міської ради Луганської області "Міська стоматологічна поліклініка"

 Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Основи законодавства України про охорону здоров’я», Порядком проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року №1094, на виконання рішення вісімдесят третьої сесії Лисичанської міської ради сьомого скликання № 83/1190 від 23.01.2020 «Про організаційні заходи з питань діяльності КНП «Міська стоматологічна поліклініка» та відповідно до наказу відділу охорони здоров’я Лисичанської міської ради від 05.02.2020 № 6 «Про проведення конкурсу на посаду керівника КНП «Міська стоматологічна поліклініка» відділ охорони здоров’я Лисичанської міської ради оголошує про початок формування складу комісії для проведення конкурсу на заняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я.

 Відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 р. №1094 кількість членів конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади керівників комунальних закладів охорони здоров’я територіальної громади м. Лисичанськ становить вісім осіб.

До складу конкурсної комісії входять у рівній кількості представники:

- відділу охорони здоров’я;

- трудового колективу КНП «Міська стоматологічна поліклініка» відповідного закладу охорони здоров’я, обраних на загальних зборах трудового колективу;

- особи, делеговані громадськими об’єднаннями з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умовами реєстрації таких громадських об’єднань не менше як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу та погоджені громадською радою при органі управління – по одній особі від кожного громадського об’єднання.

Членом комісії не може бути особа, щодо якої є документально підтверджена інформація про:

- наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законодавством порядку;

- накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення – протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;

- наявність конфлікту інтересів згідно з Законом України «Про запобігання корупції».

Документи, які подаються до відділу охорони здоров’я Лисичанської міської ради (м. Лисичанськ, вул. ім. Грушевського, буд. 10, другий поверх):

- витяги з протоколів загальних зборів трудового колективу відповідних закладів охорони здоров’я про обрання зазначених кандидатур.

Останній день подачі пропозиції щодо кандидатур до складу комісії 12 лютого 2020 року.

Телефон для довідок: (06451) 7 32 52.

Відділ охорони здоров’я Лисичанської міської ради