Запрошуємо до участі у виставці товаровиробників «Слобожанщина-2019»

Старобільська райдержадміністрація запрошує підприємців нашого міста взяти участь у міжрайонній виставці товаровиробників «Слобожанщина-2019», присвячений Дню підприємця, що відбудеться 30 серпня 2019 року з 10.00 на центральній площі міста Старобільська.

Організатори просять звернути увагу про необхідність безумовного дотримання законодавства України у сфері поводження з харчовими продуктами при проведенні ярмаркових заходів. А саме - оператор потужності, який є відповідальним за надання послуг харчування повинен:

• бути зареєстрований відповідно до вимог ст. 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;

• надати відомості, що підтверджують додержання ним вимог діючого законодавства Украйни у сфері безпечності харчових продуктів.

Організатори просять підтвердити згоду на участь у виставці та надіслати оформленні заявки та відомості, що підтверджують додержання вимог ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» до 20 серпня 2019 року на електронну адресу Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Телефон для довідок: (093) 826 67 51.

Договори-заявки на участь у вищезазначеному заході додаються.

Вложения:
Скачать этот файл (Dogovir-zayavka.doc)Dogovir-zayavka.doc[Договір-заявка на участь у міжрайонній виставці-ярмарку «Слобожанщина–2019»]