У Лисичанську відбулось чергове засідання виконкому

Сьогодні, 4 квітня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради. Очолив засідання міський голова Сергій Шилін.

Під час засідання були розглянуті питання про будівництво та архітектуру, про опіку та піклування.

Члени виконавчого комітету заслухали та прийняли до відома інформацію начальника відділу освіти Тетяни Худоби про хід виконання рішення виконкому від 19.04.2016 р. № 138 «Про подальше впровадження інклюзивної освіти в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах міста» та винесли на розгляд чергової сесії міської ради питання щодо розширення мережі загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів міста, які здійснюють інклюзивну освіту.

Також на засіданні ухвалили рішення про затвердження актів комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам у межах міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля, про організацію проведення громадських робіт у 2017 році, про внесення змін до складу протиепізоотичної комісії, про організацію виїзної торгівлі пасхальними кулічами на території м. Лисичанська, про проведення загальноміських заходів, присвячених 31-й річниці аварії на Чорнобильській АЕС.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».