Про проведення контрдиверсійної операції «Арбалет-Лисичанськ»

У зв’язку із проведенням превентивних заходів з протидії терористичній та диверсійній загрозам в районі м. Лисичанська, Служба безпеки України закликає мешканців міста, які безпосередньо проживають у вказаному районі, не покидати без нагальної потреби своїх домівок, дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухонебезпечними речовинами і т.і. У разі необхідності пересування в інші райони міста, з метою уникнення непорозумінь, просимо обов’язково мати при собі документи що посвідчують особу (паспорт, посвідчення водія, довідка про навчання та інш.).

Усі дії відбуваються у рамках чинного законодавства.

Ситуація з антитерористичною загрозою знаходиться під контролем. У випадку отримання інформації про причетність невідомих осіб до ДРГ або терористичних підрозділів бойовиків, негайно повідомляйте на адресу чергових служб:

3 Управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях, тел. ном.: 0645-26-81-10;

Головного Управління національної поліції в Луганській області, тел. ном.: 102, 0645-24-20-42.

Просимо не панікувати та дотримуватися вимог особистої безпеки.

Нагадуємо, що згідно з вимогами п. 8 постанови Кабінету Міністрів України від 18.02.2016 № 92, прийнято рішення щодо встановлення рівня терористичної загрози «ЧЕРВОНИЙ» у Донецькій та Луганській областях, АР Крим.

Зазначена постанова є відкритою, громадяни можуть ознайомитись із заходами, що вживаються суб’єктами боротьби з тероризмом відповідно до визначених рівнів терористичних загроз.

Прес-центр УСБУ