Про американську програму бізнес стажування "Охорона здоров'я: Управління клініками"

Рада голів державних адміністрацій у рамках співпраці з Американською Комерційною Службою Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні і Програмою SАВІТ, яку спонсорує Міністерство Торгівлі США, інформує про відкриття нової програми бізнес стажування для фахівців з України за напрямом «Охорона здоров’я: Управління клініками».

Термін стажування у США: з 31 березня до 21 квітня 2018 року.

Звертаємо увагу! Анкети на конкурс щодо участі у Програмі стажування приймаються до кінця дня 15 лютого 2018 року.

Для участі у Програмі стажування запрошуються (лише фахівці приватних закладів):

  • — Головні лікарі, керівники та власники приватних медичних закладів;
  • — Керуючі приватних медичних закладів, що працюють у різних відділах (менеджмент, НR, закупки, постачання і т.і.);
  • — Фахівці приватних клінік та діагностичних медичних закладів;
  • — Фахівці, що займаються телемедициною та покращенням якості медичних послуг;
  • — Представники медичних асоціацій.
  • У програмі будуть приймати участь компанії з України, Молдови, Росії, Азербайджану, Грузії, Казахстану. Киргизстану, Таджикистану, Туркменії, Узбекистану.

Вимоги до кандидатів:

  • — Технічна підготовка та відповідний досвід роботи у сфері управління клінікою;
  • — Мінімум 3 роки досвіду на керівний посаді (управління середньої та вищої ланки, особи, що приймають управлінські рішення у своїй компанії або установі).
  • — Володіння англійською мовою не є обов’язковим.

Розгляд і відбір кандидатів на участь у Програмі буде проводити Міністерство торгівлі США. Остаточне рішення щодо складу учасників приймає Програма САБІТ у Вашингтоні.

Стажування фінансується Міністерством торгівлі США: Програма САБІТ покриває учасникам витрати, пов’язані з перельотом з Києва до США і назад; проживання, програму навчання, послуги перекладачів у робочі години; медичне страхування на випадок непередбаченої необхідності і невелику стипендію, що компенсує частину витрат на харчування та інші витрати.

Мета програми — знайомство з американською системою приватного амбулаторного обслуговування.

Приблизна програма стажування: Групове тритижневе стажування почнеться з тижня теоретичних занять, до яких можуть входити семінари з нормативів, законодавства, стандартів, сертифікації, розроблення бізнес планів, міжкультурних комунікацій, перемовин та управління, як для бізнесу, так і для асоціацій. Далі учасники відвідають американські компанії, що працюють в різних сферах охорони здоров’я та зустрінуться з представниками відповідних галузевих асоціацій.

Документи на конкурс:

  • 1. Анкета з фотографією заповнена російською і англійською мовами:
  • 2. Копія першої сторінки закордонного паспорту (з анкетними даними);
  • 3. Лист рекомендація (російською і англійською мовами).

Лист рекомендація має бути підписаний керівником компанії і повинен мати опис посадових обов’язків кандидата програми на даний час, та згоду на участь у програмі у наведені строки. Якщо кандидат на участь у програмі є директором закладу, до Анкети необхідно додати лист рекомендацію від бізнес-партнерів зі стислим описом спільних проектів.

Всі документи необхідно надіслати електронною поштою виключно на адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. та Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. , бажано одним файлом у форматі .pdf до вказаного строку. Документи у форматі .rar не приймаються.

Більш детальну інформацію про Програму, умови участі, зразок Анкети на участь. Інструкцію з заповнення Анкети можна отримати з Додатка 1.

Копія Анкети (Додаток 1) розмішена на офіційному сайті РГДА, у розділі «РГДА», підрозділ «Документи», пункт 11, за гіперпосиланням: http://www.glavrada.org/index.php?id=62.

Всі додаткові питання щодо Програми, документів, вимог участі тощо — спрямовувати до координатора програми SАВІТ при Посольстві Сполучених Штатів Америки у Києві Наталії Шкнеєвої за координатами:

Е-таі1: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Тел. + 38 044 521 5222

Мобільний: + 38 063 298 8267

Факс:+38 044 521 5430.

Заповнені Анкети, оформлені виключно відповідно до вимог Інструкції з заповнення, яка міститься в Анкеті, надсилати за вказаними координатами.