Національний конкурс "Благодійна Україна"

Благодійна_Україна_Логотип1 листопада 2017 року Асоціація Благодійників України оголосила старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна — 2017».

Національний конкурс «Благодійна Україна» — щорічний всеукраїнський конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» з метою розвитку ефективного соціального-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників та волонтерів, організацій.

Переможців на загальнодержавному рівні визначатимуть в 21 номінації, зокрема, «Колективне волонтерство» та «Волонтер року» .

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Кінцевий термін подачі заявок — 15 лютого 2018 року.

Ознайомитися з умовами конкурсу, завантаживши заявку можна на офіційному веб-сайті Національного конкурсу «Благодійна Україна» (http://blagoukraine.org/ukr/about.html), додаткову інформацію отримати у Організаторів Конкурсу (за тел. 067-164-04-11, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. , веб-сайт http://vboabu.org.ua/ )

Лисичанський територіальний центр