Всеукраїнський конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва

Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголосив у 2017 році Всеукраїнський конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва.

Мета конкурсу: сприяння розвитку дитячої періодики, удосконалення традицій випуску періодичних видань для дітей та юнацтва, підвищення ролі друкованих засобів масової інформації у вихованні підростаючого покоління, популяризація сучасних технологій художнього оформлення та поліграфічного виконання періодичних друкованих видань для дітей та юнацтва.

Прийом заявок на участь триває до 1 грудня 2017 року.

Конкурс проводиться у номінаціях: «Краще періодичне друковане видання для дітей», «Краще періодичне друковане видання для юнацтва».

На конкурс подаються друковані періодичні видання для дітей та юнацтва загальнодержавної, регіональної та місцевої сфер розповсюдження.

Друковані періодичні видання і матеріали до них надсилаються на адресу Держкомтелерадіо: 01001, м. Київ, вул. Прорізна,2 із зазначенням «Конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва» (контактний телефон: 278-86-96).

Положення про Конкурс

Луганська обласна державна адміністрація