Запрошуємо приєднатися до патріотичної акції «Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну»

За підтримки ГО «Ти не один» відбудеться Всеукраїнська культурно-мистецька, патріотична акція під назвою «Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну». Її ініціатором є 15-річна художниця з прифронтового міста Покровськ Донецької області Лілія Дорошенко.

Зазначена акція має на меті розширити коло людей в усіх регіонах України, охочих приєднатися та своїми діями підтримати гасло акції «Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну».

Всеукраїнська культурно-мистецька, патріотична акція розпочнеться 31 липня цього року в м. Дніпро, пройде в усіх обласних центрах країни і закінчиться 24 серпня, у День незалежності України, у прифронтовому місті Покровськ Донецької області.

Під час акції через усі регіони перевезуть закріплену на автомобілі Картину Миру, виконану дітьми та дорослими (близько 10 000 дорослих та дітей). У кожному місті на центральній площі відбуватимуться масштабні презентаційно-мистецькі дійства.

У Луганській області дійство відбудеться у м. Сєвєродонецьк 23 серпня.

В рамках заходу будуть проведені благодійні аукціони українських художників під гаслом «Мистецтво лікує» (кошти від реалізації кожної картини буде перераховано на лікування воїна АТО, дані про якого нададуть військові) та майстер-класи з малювання.

Організатори закликають усіх небайдужих взяти участь в акції, головною метою якої є показати світу, що всі дорослі і діти мають єдине бажання — жити в щасливій країні. За допомогою мистецтва, різних митців з усіх областей України відобразити красу та велич нашої держави, як доказ того, що у нас є чим пишатися, й що ми заслуговуємо на щасливе майбутнє.

Запрошуємо всіх бажаючих!!