Шановні абоненти - одержувачі субсидії!

КП «Лисичанськтепломережа» доводить до Вашого відома, що згідно Постанови Кабінета Міністрів України від 26.04.2017 № 300 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» заборгованість з комунальних послуг при первинному зверненні за субсидією НЕ впливає на оформлення субсидії. Однак держава, надаючи субсидію, дає можливість сім’ї протягом року вирішити питання з накопиченою в минулому заборгованістю за комунальні послуги.

Тому, якщо родина за рік не сплатила заборгованості, вона має можливість оформити реструктуризацію боргу з КП «Лисичанськтепломережа» для автоматичного продовження субсидії на наступний рік (2017-2018 рр.). Інформація про заборгованість споживача надходитиме в УПСЗН м. Лисичанська від КП «Лисичанськтепломережа». Нових субсидіантів це не торкнеться.

За наявності двомісячної заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг у субсидіантів, яка накопичилися в минулому — до оформлення допомоги, субсидію на наступний період 2017-2018 рр. призначатимуть за умови її погашення або оформлення реструктуризації боргу. У такому випадку субсидія призначається з дати закінчення дії попередньої субсидії, в іншому — з місяця, в якому громадянин документально підтвердив сплату заборгованості або реструктурізував заборгованість.

Адміністрація КП «Лисичанськтепломережа»