Дванадцята Благодійна акція "Серце до серця" націлена на вирішення проблем забезпечення обладнанням офтальмологічних дитячих відділень

Кожного року близько одного мільйона дітей реєструється з проблемами зору. Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» проводить втретє акцію по боротьбі зі сліпотою у дітей.

Особливо вразлива група дітей є немовлята, несвоєчасна діагностика та лікування вродженої, і рано набутої патології призводить до слабкозорості або сліпоти вже у ранньому віці.

Завдяки сучасним технологіям діагностики та ефективного лікування патології органа зору у дітей, зменшилася кількість інвалідів дитинства по зору за останнє десятиріччя майже в два з половиною рази (з 4320 до 1500 дітей-інвалідів), тому зусилля по боротьбі зі сліпотою та слабкозорістю у дітей не є марними.

У рамках глобальної програми Всесвітньої організації охорони здоров’я VISION 2020 в Україні проводяться заходи по боротьбі з дитячою сліпотою, якої можна уникнути. Широкомасштабне залучення ресурсів державних органів, підприємців, представників бюджетних організацій, студентів, учнів та громадських активістів є вагомим внеском у вирішення цієї проблеми.

Вже з 9 березня стартує дванадцята благодійна акція «Серце до серця» під гаслом — «Я хочу бачити життя»!

Акція реалізовуватиметься по всій Україні, у кожній області, не включаючи анексовану та тимчасово окуповану, кожному місті та селі. Українці вкотре об’єднаються для вирішення важливої проблеми і ми переконані, що це вдасться!

Отож запрошуємо долучитись до дванадцятої акції «Серце до серця», яка триватиме з 9 березня до 9 квітня 2017 року, шляхом:

— Здійснення пожертв он-лайн на сайті благодійного фонду «Серце до серця» або за реквізитами банку

Стати волонтером

Створити штаб

Також, ви можете просто поширити дану інформацію і це буде вже вагомою підтримкою!

Детальна інформація за т. 093-605-30-20; Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або за адресою: м. Київ, вул. Рейтарська 9, оф. 1 індекс — 01030