Щодо зміни тарифів на послуги з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії для бюджетних організацій, що обслуговуються ТОВ "ДЕМ І К"

В зв’язку зі зміною складових тарифу як в бік збільшення так і в бік зменшення, відповідно до п. 8. Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання затвердженого Постановою КМУ № 869 від 01.06.2011 р., враховуючи положення Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України від 30.07.2012 № 390 ТОВ «ДЕМ І К» доводить до відома споживачів (бюджетних організацій) інформацію про зміну розміру тарифу на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії в наступних розмірах:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В одноставкому виразі діючий тариф складає 1470,88 грн. з урахуванням ПДВ. Відсоток відшкодування діючим тарифом собівартості 2016 року складає 97%. Востаннє тариф погоджувався у квітні 2016 року. Тариф на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії збільшено через зміну складових тарифу в бік збільшення.

Зауваження та пропозиції направляти ТОВ «ДЕМ І К» на адресу: м. Старобільськ, вул. Леніна, 33, протягом 14 днів з моменту публікації на офіційному веб-сайті Лисичанської міської ради.

Телефон (06461) 2-23-99, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.