Щодо участі в Саміті українського жіночого лідерства

4-5 листопада 2016 року в місті Києві пройде Саміт українського жіночого лідерства, які зможуть долучитися до створення гендерне-збалансованої моделі розвитку України в інтересах суспільного блага. У роботі Саміту приймуть участь представники центральної та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого врядування, великого, середнього та малого бізнесу, громадянського суспільства України (всього 300 жінок, з них участь семи жінок-лідерів нашого регіону — найкращих представниць виконавчої влади, бізнесу та громади (1 представниця регіональної влади, 1-органів місцевого самоврядування, 1-великого бізнесу, 1малого та середнього, 3-громадського сектору).

Саміт організує ГО «Ангели Країни» без фінансової участі донорів із інших країн оскільки відповідальність та ресурсне забезпечення розвитку країни повинні нести громадяни України і, перш за все, її лідери. Тому, організаційні витрати розподіляються у рівних частинах між усіма учасницями Саміту як рівними партнерами.

Вартість ранньої реєстрації участі (до 1 жовтня) — 3950 грн. Вартість реєстрації участі із 2-го по 31-е жовтня — 5900 грн. Проект не фінансується іноземними та українськими донорами і не підтримує жодної політичної партії. Кожна учасниця отримує: індивідуальну модель персональних цінностей; знайомство з практичним досвідом вирішення проблем в інших організаціях; досвід, нові знання та практичні інструменти для розвитку власного бізнесу/організації; сформує нові партнерства для розвитку організації/бізнесу.

Про більш детальніший опис, програму та умови участі у саміті українського жіночого лідерства можна звертатися до відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради за адресою: м. Лисичанськ, вул. Сєвєродонецька, 62, тел. 73543 (начальник відділу: Нецвєт Ніна Петрівна).

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради