Щодо повторного конкурсу на надання послуг радника з кадрових питань

В рамках проекту ПРООН «Відновлення врядування та примирення в охоплених конфліктом громадах» з підтримки 15 великим і малим містам Донецької та Луганської областей у вигляді малих грантів програми обміну для зміцнення організаційних структур місцевих рад таких міст (Програма обміну), що реалізується за підтримки уряду Швейцарської Конфедерації та Уряду Швеції, Лисичанська міська рада та Українська асоціація районних та обласних рад (далі — УАРОР) оголошують повторний конкурс на надання послуг радника з кадрових питань.

Технічне завдання для радника з кадрових питань, а також умови оплати послуг радника визначені в додатку до цього оголошення.

Строк виконання завдання радником становить три місяці.

Для участі у конкурсі зацікавлені особи заповнюють реєстраційну форму, доступну за посиланням:

 https://docs.google.com/forms/d/1iT-DbK1Grd5qFT_cyju1kUtMjO4qe0uyuP3Wt2t471c/edit

Зацікавлені особи мають подати наступні документи:

1) резюме;

2) документи, що характеризують претендента та підтверджують його кваліфікацію (подання характеристик, рекомендацій, наукових публікацій та інших документів, що підтверджують кваліфікацію претендента , вітається)

3) документи, що підтверджують статус особи як платника податків (фізична особа, ФОП тощо).

4)стислий опис пропозиції про надання послуг (наприклад, у якій формі радник буде надавати консультування, які методики виконання поставлених радою завдань їм пропонуються і т.д.)

Назва файлів, що подаються для участі у конкурсі, має містити прізвище кандидата та відповідати змісту файлу, наприклад «Паспорт_Іванов».

Окрема перевага надається особам, що мають статус внутрішньо переміщеної особи, що підтверджується відповідною довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

Документи необхідно надсилати на адресу Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. до 17 вересня 2016 року.

З додатковими запитаннями та уточненнями можна звернутися до керівника проекту Козіної Віри на адресу Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .