Соціальне підприємництво (програма wnisef)

WNISEF та АТ «Ощадбанк» оголошують про початок взаємодії за програмою доступного кредитування соціальних підприємств від 5% річних!

Мета програми

  • · підтримка соціальних підприємств малого бізнесу шляхом надання кредитів на економічно привабливих умовах;
  • · cприяння підвищенню зайнятості населення та створенню нових робочих місць;
  • · підвищення якості та ефективності надання соціальних послуг соціально незахищеним верствам населення.

Суть продукту

Видача кредитів соціальним підприємствам на економічно привабливих умовах. Підтвердження статусу соціального підприємства здійснюється WNISEF.

Профіль Клієнта

  • · юридична особа, зареєстрована відповідно до чинного законодавства України та класифікована WNISEF як «соціальне підприємство»;
  • · прибуткова діяльність за рік/звітний квартал та чистий дохід підприємства за останній календарний рік не більше 80 млн грн;
  • · чітко прописана в офіційних документах клієнта соціальна мета його діяльності (механізм розподілу прибутку, де видно, скільки відсотків прибутку спрямовується на вирішення соціальних питань);

5 простих кроків участі в програмі

1. Заповнити аплікаційну форму (бізнес-план) та надіслати її на електронну адресу Банку.

2. Отримати позитивне рішення комітету Програми соціального інвестування та рекомендаційний лист (термін розгляду аплікаційної форми WNISEF – 10 робочих днів).

3. На підставі рекомендаційного листа звернутись до АТ «Ощадбанк», зібрати і подати повний пакет документів для отримання кредиту (лише позитивне рішення банку щодо надання кредиту підприємству запускає механізм доступного кредитування за Програмою соціального інвестування WNISEF).

4. Отримання кредиту.

5. Щоквартальне звітування перед WNISEF щодо результатів вирішення соціальних питань.    

Увага! Рекомендаційний лист не гарантує отримання кредиту, а лише інформує банк-партнер про відповідність потенційного позичальника критеріям Програми соціального інвестування.