Фонд "Монсанто" оголосив про початок чергового раунду прийому пропозицій соціальних проектів для сільських громад від громадських організацій

Управління зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Луганської обласної державної адміністрації інформує, що фонд «Монсанто» оголосив про початок чергового раунду прийому пропозицій соціальних проектів для сільських громад від громадських організацій, що триватиме до 29 лютого 2016 року, за такими напрями:

§ надання базової освітньої підтримки, спрямованої на покращення освіти в сільських громадах, у тому числі за рахунок підтримки шкіл, бібліотек, наукових центрів, навчальних програм для фермерів та академічних програм, які збагачують чи доповнюють шкільні програми.

§ забезпечення критичних потреб громад за рахунок розвитку продовольчої безпеки, санітарії, доступу до чистої води, громадської безпеки та різноманітних інших потреб.

Щоб отримати запрошення для подання заявки, потрібно через форму за адресою www.monsantofund.org/about/contact/надіслати опис організації та короткий опис проекту англійською мовою. Якщо фонд «Монсанто» буде зацікавлений підтримати проект, його представник надасть код запрошення. Усі грантові заявки та усі необхідні документи подаються онлайн та повинні бути перекладені англійською мовою.

Мінімальний розмір гранту, що може бути наданий – 25 тис. дол. США. Проекти не повинні мати жодного зв’язку з комерційною діяльністю компанії «Монсанто». Проектна діяльність може бути розрахована на період до 12 місяців. Громадські організації, що є заявниками повинні бути зареєстрованими принаймні за два роки перед поданням заявки. Заявники повинні надати підтвердження проведення нещодавнього зовнішнього аудиту фінансів організації за міжнародними стандартами.

Додаткову інформацію про міжнародні гранти фонду «Монсанто» можна отримати за адресою www.monsantofund.org/grants/international

У разі виявлення зацікавленості звертаємось з проханням повідомити про це управління економіки Лисичанської міської ради за тел. (06451) 72600, факс (06451) 72420, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Управління економіки Лисичанської міської ради