Товариство з обмеженою відповідальністю "СІ.В" запрошує бажаючих долучитись до участі у проведенні Всеукраїнської акції "Прапор України - Прапор Миру"

У серпні 2016 р. Всеукраїнською газетою «Сільський вісник» та Товариством з обмеженою відповідальністю «СІ.В» на честь 25-річчя Дня Незалежності України та Дня Державного Прапору України буде проведена всеукраїнська акція «Прапор України — Прапор Миру». Зазначена акція спрямована на виховання почуття патріотизму, вірності Батьківщині, незалежності та цілісності нашої держави, любові до України та її найважливіших символів, реалізації Указу Президента України від 13 жовтня 2015 р. № 580/2015 «Про стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки».

У період з 21 по 27 серпня 2016 р. на території Національного музею народної архітектури та побуту України (сел. Пірогово, Київська обл.) планується створення із живих квітів найбільшого у світі Національного прапору України площею 15000 кв.м. з подальшою реєстрацією цього заходу у «Книзі рекордів Гіннеса» та у «Книзі національних рекордів України». Акція проходитиме за сприяння Президента України та Уряду України.

Для реалізації цієї акції Товариством з обмеженою відповідальністю «СІ.В» за власний рахунок буде вирощено понад 10 000 квітів, що не задовольняє потреби для створення такого грандіозного прапору. Тому всім небайдужим пропонуємо долучитися до участі у створенні із живих квітів найбільшого у світі Національного прапору України.

Учасником акції може стати як окрема людина, так і трудові колективи навчальних закладів, організацій, підприємств різної форми власності тощо.

Складові частини прапору за нашої фінансової підтримки та під контролем обласних та районних представників ТОВ «СІ.В» будуть вирощуватиметься громадянами країни у всіх районах та областях України. Бажаємо, щоб у кожному місті та селищі нашої держави на честь 25-річчя Незалежності України та Дня Державного Прапору України замайорів свій Прапор із живих квітів, а в м. Києві — найбільший в світі прапор України.

Небайдужі люди мають нагоду взяти участь в акції та надати вирощені квіти для створення найбільшого у світі національного прапору України. Після закінчення акції всі вирощені учасниками квіти за наш рахунок будуть повернуті до міста, де вони вирощувалися, та роздані дитячим будинкам, садкам, навчальним та оздоровчим закладам області.

Для того щоб долучитись до зазначеної акції, учасники мають можливість замовити в газеті «Сільський вісник» набори «Прапор» (код 280501), до якого входять насіння квітів, пластмасові контейнери, грунтосуміш, інструкція з вирощування, а також безкоштовно один пакетик насіння в подарунок. Вартість одного набору становить 79 грн., за 10 наборів знижка 10 %, за 20 і більше наборів — 20 %.

Найбільш активні учасники акції після її закінчення отримують безліч приємних сюрпризів від спонсорів, а призери (20 сімейних пар, по 2 активних учасника від 10 закладів освіти та 10 організацій, які виростили найкращі квіти для створення загального прапору) будуть нагороджені безкоштовною поїздкою до парку квітів «Кьокенкоф» (Голландія) у квітні 2017 р. Найбільш активним закладам освіти, організаціям та підприємствам будуть також вручені персональні сертифікати «Книги рекордів Гіннеса» і «Книги національних рекордів України».

Товариство з обмеженою відповідальністю «СІ.В» звертається до всіх бажаючих долучитись до участі у проведенні всеукраїнської акції «Прапор України — Прапор Миру», створивши у кожному навчальному закладі, у кожній організації та на кожному підприємстві міст та селищ області свій національний прапор нашої держави, а також взяти участь у створенні найбільшого у світі Прапору України.

Контактна особа: Лисенко Сергій Миколайович.

Контактний телефон: 067-570-25-13,066-753-59-60.