До відома житлово-будівельних кооперативів, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля

Доводимо до Вашого відома, що 28.10.2015 Кабінетом Міністрів України прийнято постанову № 842 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 р. № 409», якою удосконалено державні соціальні нормативи споживання житлово-комунальних послуг в межах яких надаються пільги та житлові субсидії.

Зокрема, встановлено диференційовані за періодами часу обсяги електричної енергії у разі використання її для індивідуального опалення та соціальний норматив на теплову енергію у разі використання її для централізованого опалення (теплопостачання) для абонентів, житлові будинки яких обладнані будинковими та/або квартирними приладами обліку.

Крім того, постановою встановлено коригуючі коефіцієнти для 1 та 2-поверхових, 3-4-поверхових будівель та будівель на 5 і більше поверхів в розрізі регіонів для розрахунку витрат теплової енергії, електричної енергії, природного газу та інших видів палива на потреби опалення.

Враховуючи вищенаведене та з метою своєчасного перерахунку житлових субсидій населенню просимо голів та засновників житлово-будівельних кооперативів, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків вжити заходів щодо надання на запит структурних підрозділів з питань соціального захисту населення додаткової інформації, необхідної для призначення житлових субсидій.

Управління з виконання політики Лисичанської міської ради в галузі житлово-комунального господарства