Запрошуємо на промислову виставку в Індії, яка відбудеться з 24 по 26 листопада 2015 р.

За інформацією Міністерства комерції та торгівлі уряду Індії, у період з 24 по 26 листопада 2015 року у м. Мумбаї (Індія) відбудеться п’ята промислова виставка.

ЕЕPC — головна організація з розвитку торгівлі в Індії, створена урядом, яка займається організацією виставки при підтримці профільних асоціацій та установ, міжнародних організацій.

Основні тематичні розділи п’ятої промислової виставки:

— Промислове обладнання (верстати, інструменти);

— Промислове забезпечення підприємств;

— Автомобілі та комплектуючі;

— Оборонна промисловість;

— Паливно-енергетичний комплекс;

— Розвиток інфраструктури;

— Інноваційні проекти.

В рамках виставки пройде Інвестиційний Форум, Глобальна логістична стратегія найбільших компаній Індії, Форум малих та середніх підприємств, Засідання Інноваційної колегії, Форум голів правління.

Візити Української делегації частково фінансується Урядом Індії. ТОВ ТДС-Експо є офіційним представником ЕЕРС India в Україні та протягом 5 років займається оформленням делегатів на виставку.

До спонсорського пакету входить:

— Компенсація вартості авіаквитка у розмірі 500 USD;

— Проживання в готелі Grand Hyatt Mumbai 2 ночі;

— Обід на території виставкого центру;

— Запрошення на Гала вечерю;

— Організація зустрічей з потенційними партнерами;

— Допомога в розвитку нових каналів збуту в Індії;

— Допомога у створенні СП.

Делегат самостійно оплачує реєстраційний збір у розмірі 200 USD. До пакету не входить вартість послуг по оформленню запрошень на отримання візи до Індії, вартість візи та послуг по її оформленню. Кількість міст обмежена.

Зацікавленим звертатись до Управління економіки Лисичанської міської ради за тел. 7-26-00, ел. адреса Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .