Тур'євроцентр - Закарпаття 2015

Запрошуємо взяти участь у XIV Міжнародній туристичній виставці-ярмарку «Тур’євроцентр — Закарпаття 2015», яка відбудеться 26-27 вересня 2015 року за адресою: м. Ужгород, вул. Л.Толстого, 12, у приміщенні Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру імені братів Юрія-Августина та Євгена Шерегіїв.

Офіційними організаторами зазначеного заходу є: обласна державна адміністрація, обласна рада, Ужгородська міська рада, асоціація туристичних підприємств Закарпатської області, Ужгородський національний університет.

У рамках виставки-ярмарку відбудеться презентація туристичного потенціалу Закарпаття у розрізі районів, майстер-клас з приготування національних страв і виготовлення сувенірної продукції, а також дегустація закарпатських вин та виробів бджільництва тощо.

Умови та заявку на участь розміщено на офіційному сайті «Вітаємо на Закарпатті» www.transcarpathiatour.com.ua управління туризму та курортів Закарпатської облдержадміністрації.

За додатковою інформацією звертатись за телефоном 380662862000 Ман Денис Миколайович.

Зацікавленим звертатись до управління економіки Лисичанської міської ради за тел. (06451) 73215, 72600, ел.адреса: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.