До уваги одержувачів житлових субсидій!

Шановний споживачу!

Звертаємося до Вас з метою інформування про те, що в Україні діє програма державної допомоги на оплату житлово-комунальних послуг, яка надається безготівково, у вигляді житлових субсидій.

Пропонуємо Вам використати право на зменшення витрат на оплату житлово-комунальних послуг. Для цього потрібно звернутися до управління соціального захисту населення за місцем Вашої реєстрації (за фактичним місцем проживання — для осіб, які орендують житло) щодо призначення житлової субсидії.

Звертаємо увагу, що з 1 травня 2015 року суттєво спрощено порядок призначення субсидій і форми Заяви та Декларації, що подаються.

Ми публікуємо бланки Заяви та Декларації, які Ви можете заповнити і надати (або надіслати поштою) до управління соціального захисту населення за адресою: 93100, м. Луганська обл., м. Лисичанськ, вул. Малиновського, 22 а

Якщо Ви отримували субсидію протягом опалювального періоду 2014/2015 років, субсидія на наступний період призначається на підставі раніше поданих документів, без необхідності повторного звернення до управління соціального захисту населення та подання Заяви та Декларації.

Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, то відповіді на них Ви можете отримати в управлінні соціального захисту населення Лисичанської міської ради за телефоном (06451) 7-33-23,7-35-97, або за телефоном Урядової «гарячої лінії» 0 800 507 309.

Також Ви можете дізнатися більше про програму житлових субсидій на сайті Міністерства соціальної політики України.

Вложения:
Скачать этот файл (Sproschena_forma_Deklaracії_pro_dohodi_і_vitrati_osіb.doc)3[Спрощена форма Декларації про доходи і витрати осіб]
Скачать этот файл (Sproschena_forma_Zayavi_ pro_priznachennya_jitlovoї_ subsidії.doc)2[Спрощена форма Заяви про призначення житлової субсидії]
Скачать этот файл (ІNSTRUKCІYa.doc)1[Інструкція про заповнення заяви та декларації]