Анонс культурних та спортивних заходів з 30 березня по 5 квітня (оновлено)

30 березня об 11.00 в бібліотеці для дітей № 1 розпочнуться голосні читання творів В. Сухомлинського.

31 березня о 10.00 бібліотека для дітей № 1 запрошує на літературну пригоду «З днем народження, казкар!» до ювілею Г.Х. Андерсена, а о 14.00– у письменницьку лавку «Під шелест сторінок».

1 квітня об 11.00 у Лисичанському центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей відбудеться розважальна програма «Чарівний світ дитинства» до Міжнародного дня гумору. О 15.00 у ПК ім. В.І. Леніна пройде розважально-пізнавальна програма «Перша квітка весни». У цей же день бажаючі зможуть прийняти участь у дні юнацького читання «На всіх вітрилах – в книжкове море».

2 квітня о 14.00 у ЗОШ № 29 секретар міської ради, заступники міського голови, народний депутат України С.В.Дунаєва та учні загальноосвітніх шкіл зустрінуться із ветеранами Великої Вітчизняної війни. У цей же час у ЗОШ № 4 відбудеться розважально-ігрова програма «Смійтесь на здоров’я» до Міжнародного дня гумору. Крім того, 2 квітняв Лисичанському міському краєзнавчому музеї розпочне свою роботу виставка робіт міського конкурсу з народознавства «Люби і знай свій край» у співпраці з Лисичанським центром науково-технічної творчості учнівської молоді.

3 квітня центральна бібліотека запрошує на відкриття виставки майстрів декоративно-прикладного мистецтва «Великодній ярмарок». О 12.00 у ЗОШ № 4 пройде диспут «Зупинимо СНІД», а о 16.00 у ПК ім. Н.К. Крупської на свій творчий вечір «Берегите любовь» запрошує Наталя Цвєтанович.

4 квітня об 11.00у Лисичанській міській ДЮСШ відбудеться Чемпіонат міста з греко-римської боротьби.

Крім того, протягом тижня лисичанські спортсмени візьмуть участь у наступних змаганнях за межами міста:

- з 3 по 5 квітня– у Кубку України з боротьби самбо (м. Одеса);

- з 3 по 5 квітня– у Міжнародному семінарі з айкідо за участю Стефана Бенедетті (м. Київ);

- з 3 по 6 квітня – у III-му етапі Чемпіонату України з акробатичного рок-н-ролу (м. Київ).