Анонс культурних та спортивних заходів з 5 по 11 травня (оновлено)

Протягом тижня у закладах культури пройде низка заходів, присвячених 69-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, а саме:

6 травня у міському краєзнавчому музеї розпочне свою роботу тематична виставка «И память нам на то дана, чтоб помнить». У цей же день о 13.00у дитячій музичній школі № 2 відбудеться концерт «Музика Перемоги».

О 14.00 в бібліотеці для дітей № 1 пройде Відеоперегляд «Особистості і переломні битви в Великій Вітчизняній війні», а в бібліотеці-філії сімейного читання № 2 — Конкурс малюнків «Малюємо Перемогу».

7 травня о 12.00всі бажаючі зможуть відвідати міський фестиваль повітряних зміїв на меморіальному комплексі «Привільнянський плацдарм».

О 13.00 в центральній бібліотеці відбудеться вечір спогадів «Спасибі за життя, солдати Перемоги».

О 14.00в бібліотеці для дітей № 1 пройде подорож сайтами «Про Велику Вітчизняну війну». У цей же час ПК ім. В.І. Леніна запрошує на вечір-зустріч «Ветеранам салюти і квіти». Крім того, у міському краєзнавчому музеї учнівська молодь міста зустрінеться з учасниками бойових дій в період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр.

8 травня об 11.00 в Народному музеї історії Лисичанського содового заводу відбудеться Урок мужності «Немые свидетели».

О 14.30 в бібліотеці-філії № 3 пройде вечір-спогад «Юність, опалена війною».

9 травня о 9.20 біля меморіалу «Танк» відбудеться святкова концертна програма.

6 травня о 10.00 на спортивній культурно-оздоровчій базі «Лисичанець» пройде Відкрита Спартакіада інвалідів та їх сімей.

Крім того, лисичанські спортсмени візьмуть участь у наступних змаганнях за межами міста:

— 5 та 6 травня— у Чемпіонаті області з легкої атлетики серед юнаків (м. Кремінна);

— 7 та 8 травня — у Відкритій першості міста ДЮСШ з боксу серед юнаків (м. Сєвєродонецьк).