Анонс культурних та спортивних заходів з 7 по 13 квітня

З 7 по 28 квітня в учбових закладах міста, міських бібліотеках пройде IX Всеукраїнська благодійна акція допомоги дітям з вадами зору «Серце до серця».

8 квітня о 14.00 у школі № 29 відбудеться зустріч адміністрації міста та народного депутата України Сергія Дунаєва з ветеранами Великої Вітчизняної війни. О 15.00 ПК ім. В.М. Сосюри запрошує на сосюринські читання «Живи моє серце, живи не для себе».

9 квітня о 14.00 в Лисичанському міському краєзнавчому музеї пройде вечір-портрет «Штрихи биографии Героя Советского Союза, Почетного гражданина г. Лисичанска Ф.Т. Тимонова» до 90-річчя від дня його народження. О 14.00 ПК ім. В.І. Леніна запрошує на практичне заняття з розпису Великодніх писанок.

10 квітня о 14.00 у школі № 25 відбудеться зустріч адміністрації міста та народного депутата України Сергія Дунаєва з ветеранами Великої Вітчизняної війни. О 14.00 ПК ім. В.М. Сосюри запрошує на концертну програму «Песня — душа народа».

11 квітня о 13.00 в центральній бібліотеці пройде історичний час «Гортає пам’ять скорботні сторінки», присвячений Міжнародному дню визволення в’язнів фашистських таборів.

12 та 13 квітня в Лисичанському міському краєзнавчому музеї проходитиме виставка виробів прикладного мистецтва «Позитив» (авторські ляльки, вироби з бісеру, мило свічки).

12 квітня о 10.00 у міській ДЮСШ розпочнеться Чемпіонат області з Айкідо.

Окрім того, 9 та 10 квітня спортсмени нашого міста візьмуть участь у Чемпіонаті Луганської області з легкоатлетичного кросу (м. Старобільськ).

11 та 12 квітня спортсмени нашого міста візьмуть участь у Чемпіонаті області з греко-римської боротьби серед юнаків (м. Луганськ).