Анонс культурних та спортивних заходів з 23 по 29 грудня

Протягом тижня в місті пройде низка заходів, присвячених Новорічним святам, а саме.

23 грудня у Новодружеській дитячій школі мистецтв розпочне свою роботу виставка робіт учнів відділення образотворчого мистецтва «Зимові вигадки».

З 23 по 29 грудня для школярів та молоді міста у Лисичанській міській дитячо-юнацькій спортивній школі, Лисичанському центрі науково-технічної творчості учнівської молоді та у Центрі позашкільної роботи зі школярами та молоддю пройдуть новорічні та різдвяні святкові заходи.

З 23 по 31 грудня всі бажаючі матимуть змогу відвідати виставку робіт учасників гуртку «Юний художник», яка буде розміщена у фойє ПК ім. В.М. Сосюри.

З 24 по 28 грудня в бібліотеці-філії сімейного читання № 5 проходитиме конкурс вітальних побажань «З Новим роком», а 25 грудня — виставка-свято «Новорічні привітання».

25 грудня о 12.00 на площі біля ПК ім. Н.К. Крупської відбудеться відкриття ялинки «В лесу родилась елочка».

26 грудня о 15.40 у Лисичанській дитячій школі мистецтв № 1 пройде концерт, присвячений 10-річниці з дня заснування струнного ансамблю «Кантабілє» «Чарівні звуки музики», а 27 грудня — тематична виставка робіт учнів художнього відділення «На порозі — Новий рік».

28 грудня о 10.00 у ПК ім. В.М. Сосюри відбудеться новорічне дитяче свято «Да здравствует Новый год».

28 грудня об 11.00 у міській дитячо-юнацькій спортивній школі відбудеться Першість міста з греко-римської боротьби серед юнаків 2001-2006 р.н.

29 грудня о 10.00 у ПК ім. В.І. Леніна пройде новорічний спектакль «Снігова королева».

Крім того, з 28 по 30 грудня спортсмени нашого міста візьмуть участь у Новорічному Всеукраїнському турнірі з бадмінтону серед юнаків та дівчат, який пройде у м. Харків.