Анонс культурних та спортивних заходів з 16 по 22 грудня

З 16 по 31 грудня у територіальному центрі соціального обслуговування працюватиме виставка робіт «Казка Діда Мороза» учнів відділення образотворчого мистецтва Привільскої дитячої школи мистецтв (ДШМ), а у ПК ім. В.М. Сосюри — фотовиставка «Ой, сніги мої, сніги...».

17 грудня

о 13.00 у актовій залі Привільського професійного ліцею відбудеться концерт, присвячений 50-річному ювілею м. Привілля.

о 14.00 у Новодружеській ДШМ відбудеться концерт, присвячений 50-річному ювілею м. Новодружеська.

19 грудня о 13.00 у центральній бібліотеці пройде засідання літературної вітальні. Підведення підсумків конкурсу «Лента памяти», присвяченого 70-річчю визволення Лисичанська від німецько-фашистських загарбників.

Крім того, 19 грудня у місті пройде низка заходів присвячених Дню святого Миколая, а саме:

— об 11.00 у бібліотеці для дітей № 1 відбудеться свято «Миколай, Миколай, подарунки роздай!», у цей же час у бібліотеці-філії для дітей № 10 пройде літературне лото «Розповім Миколаю про що я читаю»;

— о 13.00 всі бажаючі матимуть змогу відвідати дитяче свято «Давайте верить в чудеса» у ПК ім. В.М. Сосюри, а у ПК ім. В.І. Леніна у цей час розпочнеться розважальна програма «Святого Миколая свято».

20 грудня о 10.00 підопічні територіального центру соціального обслуговування зможуть відвідати Новорічний музичний вогник «Мы желаем счастья вам».

21 грудня о 10.00 у ЗОШ № 14 відбудеться Відкритий Чемпіонат міста з легкої атлетики.

22 грудня о 12.00 у міській дитячо-юнацькій спортивній школі пройде Першість ДЮСШ зі спортивної гімнастики.

Окрім того, з 19 по 21 грудня спортсмени нашого міста прийматимуть участь у Відкритій Першості області зі спортивної гімнастики на Кубок Юрія Моісеєва (м. Ровеньки).