Анонс культурних та спортивних заходів з 20 по 26 вересня

 22 вересня о 15.00 в молодіжному хабі GC-HUB міського ПК розпочнеться оздоровча ментальна вправа «Лад в душі - гармонія в суспільстві» з майстром медитації Мирославом Гармаш-Бутенко.

23 вересня о 15.00 у смт Мирна Долина відбудеться святкова розважальна програма «Сільській BUM» з нагоди Дня села, а о 18.00 в молодіжному хабі GC-HUB міського ПК - вечір-гра «Хто я?».

24 вересня о 13.00 молодіжний хаб GC-HUB міського ПК запрошує на тематичний вечір «Свічка пам’яті» до Дня партизанської слави, а о 17.00 клуб с. Підлісне - вечір відпочинку «Осіння вечірка».

25 вересня о 10.00 у Центрі позашкільної роботи зі школярами та молоддю відбудеться чемпіонат міста Лисичанськ з акробатичного рок-н-ролу.

26 вересня о 12.00 у спортивній залі «Скляр» розпочнеться чемпіонат міста з боксу.

Окрім того, вихованці міської ДЮСШ та закладів культури візьмуть участь у наступних заходах за межами міста:

- з 24 по 26 вересня вихованці міської ДЮСШ - у Х ювілейних відкритих обласних змаганнях з веслування на байдарках та каное «Харківська хвиля» (м. Харків);

- 25 вересня вихованці міської ДЮСШ - у Чемпіонаті області з дзюдо та Першості обласної федерації з дзюдо (м. Рубіжне) та 3 турі чемпіонату Луганської області серед команд-юнаків з футболу (м. Сєвєродонецьк);

- 25 та 26 вересня учні мистецьких шкіл - в обласному пленер-виставці молодих художників образотворчого мистецтва «Мальовнича Луганщина» (м. Сєвєродонецьк).