Заходи до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

 З 01 по 10 травня на сторінці бібліотеки для дітей № 1 у Facebook https://www.facebook.com/lisbib/ проходитиме онлайн конкурс малюнків «Крок у героїчне минуле».

З 04 по 08 травня запрошуємо на онлайн перегляд кінофільмів про «Пам’ятаємо минуле заради майбутнього» на сторінці центральної бібліотеки у Facebook www.facebook.com/bibliolis/.

З 3 по 9 травня на сторінці ПК ім. В.М. Сосюри у соцмережі Facebook https://www.facebook.com/pksosyury відбуватиметься онлайн-марафон відео-спогадів ветеранів Другої Світової війни «Родинна пам'ять про війну: Збережено».

5 травня запрошуємо на наступні заходи:

- о 13.30 – відео-презентація «Нам не дано забути подвиг земляків» на сторінці міського ПК у соцмережі Facebook https://www.facebook.com/palaceofculture;

- у міському краєзнавчому музею виставка з фондів музею «Вони кували Перемогу».

6 травня пропонуємо переглянути онлайн заходи:

- о 12.00 – відео-презентація «Пам’ятаємо серцем» на сторінці міського ПК у соцмережі Facebook https://www.facebook.com/palaceofculture;

- о 15.00 – онлайн майстер-клас «Мак – як символ пам’яті» на сторінці бібліотеки-філії сімейного читання №5 у Facebook https://www.facebook.com/Лисичанская-библиотека-филиал-семейного-чтения-5-284987108620070/.

7 травня відбудуться наступні заходи:

- о 12.00 – онлайн перегляд документального фільму «Мені країну довелося рятувати, тобі всю землю зберегти» на сторінці бібліотеки-філії №3 у Facebook https://www.facebook.com/lisbibl3;

- віртуальні мандри до минулого «Ви крок за кроком приближали переможну мить» на сторінці бібліотеки-філії №6 у Facebook www.facebook.com/lisbib6.