В Лисичанську за підтримки USAID відкриють мережу молодіжних платформ

13 лютого у м. Лисичанськ відбудеться відкриття трьох молодіжних платформ «МІЙ FOX HUB». Перший — BIBLIOHUB, — буде працювати на базі центральної бібліотеки Лисичанської централізованої бібліотечної системи. В Палацi культури ім. Володимира Сосюри створять інший — FREEDOMHUB, а міський Палац культури стане домом для GENERATION CENTRHUB.

В молодіжних платформах створено коворкінг та лаунж-зони з сучасним обладнанням та зручними меблями, ігрові зони з аерохокеєм, столиком для пісочної анімації, пазлами. Для любителів моделювання працюватиме клуб робототехніки з вiдповiдними наборами та 3D принтерами. Дві молодіжні платформи у центральній бібліотеці та ПК ім. Володимира Сосюри мають медіа-зони, оснащені сучасним медіа-обладнанням для ведення блогів, створення соціальних відео та новин, проведення інтерв’ю та створення власного каналу на YouTube про життя молоді у Лисичанську. Всi три платформи обʼєднані в єдиний вебсайт — https://myfoxhub.in.ua/

Нове обладнання молодіжних платформ та власний веб-сайт створенi за підтримки проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» в партнерстві з Лисичанською військово-цивільною адміністрацією, яка надала приміщення та забезпечила їх сучасний ремонт.

У вiдкриттi вiзьмуть участь Ольга Венгер, перша заступниця керівника військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ, Аліна Адамчук, начальник управління культури, національностей, релігії та туризму, Людмила Ткаченко, начальник відділу культури ВЦА м. Лисичанська, громадськiсть та молодь міста.

Відкриття — 13 лютого:

о 13-00 за адресою м. Лисичанськ, проспект Перемоги, 94;

о 14-30 за адресою м. Лисичанськ, вулиця Красна, 30;

о 16-00 за адресою м. Лисичанськ, вулиця Героїв Сталінграду, 1.

Урочистості відбуватимуться з додержанням карантинних вимог за попереднім записом та запрошеннями.

Створення та відкриття нових молодіжних платформ стали можливими завдяки щирiй пiдтримцi американського народу, наданiй через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Додаткова інформація для ЗМІ за телефоном: (06451) 73408, контактна особа — Юлія ФІЛЕНКО, спеціаліст відділу культури військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ.

Відділ культури ВЦА м. Лисичанська