До уваги громадських організацій та громадських активістів!

Департамент міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської обласної державної адміністрації повідомляє, що представниками Програми ООН з відновлення та розбудови миру для громадських організацій на кінець січня 2020 року заплановано проведення семінару з питань написання грантових заявок для громадських організацій у сфері побудови громадського суспільства, підвищення його стійкості та відновлення миру.

На семінарі планується розглянути такі питання:

— напрями підтримки організацій громадського суспільства;

— географія впровадження проектів;

— вимоги до організацій громадського суспільства для участі у грантових конкурсах;

— рекомендації заявникам за підсумками проведених у 2019 році грантових програм;

— причини відхилення донорськими організаціями грантових заявок;

— оцінка грантових заявок;

— моніторинг грантових заявок;

— моніторинг виконання проекту та підготовки звіту.

У разі зацікавленості щодо участі в такому заході з боку громадських організацій міста, просимо повідомити відділ економіки Лисичанської міської ради за телефоном (06451)7-26-00, або на електронну адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. до 15-00 17 січня 2020 року із зазначенням ПІБ, назви громадської організації, телефону та електронної адреси.

У разі формування навчальної групи, учасників буде додатково повідомлено про час, місце, умови та можливості компенсації витрат на участь у семінарі.

Відділ економіки Лисичанської міської ради