ВІДДІЛ ВЕДЕННЯ ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ ВИБОРЦІВ ІНФОРМУЄ

Шановні виборці! Постановою Верховної Ради України від 01 липня 2010 року № 2412-VІ, чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів призначено на неділю 31 жовтня 2010 року.

Невід’ємне право громадянина демократичної держави – вільно обирати владу. Неодмінний обов’язок демократичної держави – забезпечити своїм громадянам реалізувати це право.

Строки виборчого процесу вищезазначених виборів збігаються зі строками проведення щорічного уточнення персональних даних Державного реєстру виборців. Враховуючи це, Центральна виборча комісія постановою від 21 липня 2010 р. № 311 відмінила проведення щорічного уточнення персональних даних Державного реєстру виборців у 2010 році. Це означає, що на адресу кожного виборця у вересні цього року, на відміну від 2009 року, не буде надходити іменне повідомлення з роздруківкою персональних даних, які занесені до Державного реєстру виборців.

Відділ ведення Державного реєстру виборців Лисичанської міської ради звертається до всіх мешканців міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля, які мають право голосу, з пропозицією перевірити свої персональні дані, внесені до Державного реєстру виборців.

Особливо це стосується:

· виборців, які не приймали участь у голосуванні на виборах Президента України в 2010 році;

· виборців, які виявили факт не включення до списку або помилки в ідентифікаційних даних чи виборчій адресі;

· виборців, які звільнилися з місць позбавлення волі;

· виборців, які, відбули строкову службу;

· виборців, які змінювали виборчу адресу, відмінну від адреси реєстрації (у паспорті);

При собі необхідно мати документи або належно засвідчені копії документів, що підтверджують невідповідності та неточності.

Для подання заяви чи отримання інформації Вам необхідно звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців Лисичанської міської ради за адресою: м. Лисичанськ, вул.. Комсомольська, буд. 10, тел. 7-32-70, 7-35-00