Анонс культурних та спортивних заходів на 21-27 березня

У середу, 23 березня, о 13:00 у центрі позашкільної роботи зі школярами та молоддю відбудуться міські урочисті збори «Гореть самим, зажечь других» до Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.

25 березня о 12:00 у центральній бібліотеці відкриє свою роботу літературне бістро «Їх славетне ім’я — поет» до Міжнародного дня поезії. Того ж дня о 13:00 розпочнеться бесіда «Музика торкається душі», присвячена творчості І.С. Баха для членів клубу «Семінотка» у літературно-музичній вітальні ПК ім. В.І. Леніна. А о 15:00 стартує гра-подорож «Літературний диліжанс» у межах Тижня дитячої книги у ПК ім. В.М. Сосюри (захід організовано спільно з бібліотекою-філією № 9).

Окрім того, 24-26 березня міська команда прийматиме участь у першості м. Алчевська зі спортивної гімнастики. 26 березня у Лисичанській МДЮСШ заплановано проведення першості міста з греко-римської боротьби серед юнаків 1996-2003р.н. А 27 березня міська команда змагатиметься у Чемпіонаті області з киокушин карате серед дітей та дорослих (м. Стаханов).

Також протягом наступного тижня у к/т «Дружба» демонструватиметься художній фільм «Выкрутасы», а розпочинаючи з суботи почнеться демонстрація фільму «Я — номер чотири». Більш детальна інформація за телефоном 7-21-48.