У Лисичанську прийняли міський бюджет на 2017 рік

Вчора, 22 грудня, в Лисичанську відбулося засідання чергової двадцятої сесії Лисичанської міської ради сьомого скликання під головуванням міського голови Сергія Шиліна. У роботі сесії взяли участь депутати та їх помічники, міський голова міста Новодружеськ, заступник міського голови міста Привілля, керівники правоохоронних органів, структурних підрозділів Лисичанської міської ради, комунальних підприємств, представники громадськості, ЗМІ.

Під час пленарного засідання депутати затвердили міський бюджет на 2017 рік та внесли зміни до міського бюджету на 2016 рік, збільшили розмір статутного капіталу КП «Лисичанськтепломережа», а також прийняли рішення щодо регулювання земельних відносин.

Також депутатський корпус затвердив Програму благоустрою та економічного розвитку житлово-комунального господарства м. Лисичанська на 2017 рік, вніс зміни до Міської цільової програми соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 2016-2018 роки та Програми з підготовки та проведення загальноміських заходів на 2016 рік, а також прийняв до відома інформацію про хід виконання Міської цільової соціальної програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2014-2016 роки та Міської програми профілактики злочинності на 2016- 2017 роки.

Рішенням сесії був затверджений план роботи міської ради та її виконавчих органів на 2017 рік, Положення про ЦСССДМ в новій редакції, а також внесені зміни до структури та штатного розпису управління праці та соціального захисту населення міської ради та Лисичанської міської ДЮСШ.

Також депутати підтримали рішення про виділення дотації на погашення різниці в тарифах на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій та встановили розмір батьківської плати в дошкільних навчальних закладах у розмірі 50%.

Окрім того, депутати підтримали звернення до голови ВРУ та КМУ про надання міському бюджету субвенцій із державного бюджету.