Анонс культурних та спортивних заходів з 7 по 13 листопада

Без названия8 листопада о 14.00 центральна бібліотека запрошує на дискусійний перегляд документальних фільмів по правам людини «Docudays.UА», а 9 листопада об 11.00 на арт-коктейль «Золоті шлягери Вірменії».

10 листопада о 10.00 в центральній бібліотеці розпочнуться:

— пісенний вернісаж «Сучасні вірменські кліпи»;

— навчальні тренінги з комп’ютерної грамотності «Цифровий світ для початківців».

10 листопада о 9.00 в загальноосвітній школі № 14 розпочнеться Фестиваль «Козацький гарт» (спортивні змагання).

11 листопада об 11.00 центральна бібліотека запрошує на кіноперегляд фільму «Хазяїн» (режисер Баграт Оганесян);

11 та 12 листопада об 11.00 в міській ДЮСШ розпочнуться змагання відкритого турніру з греко-римської боротьби пам’яті МС СРСР, воїна афганця, Героя пожежної служби Сергія Карасьова.

12 листопада о 13.00 в центральній бібліотеці відбудеться зустріч з представниками вірменської культури «Жива бібліотека».

13 листопада о 13.00 бібліотеці для дітей № 1 розпочнуться навчальні тренінги з комп’ютерної грамотності «Комп’ютер та Інтернет з нуля».

Окрім того, протягом наступного тижня спортсмени та творчі колективи візьмуть участь у наступних заходах за межами міста:

— з 8 по 10 листопада вихованці міського ДЮСШ — участь у змаганнях за Кубок України серед юніорів з греко-римської боротьби (м. Харків);

— 13 листопада учні хореографічного відділу Новодружеської дитячої школи мистецтв — участь у VIII Міжнародному конкурсі танцю «MEGAPOLIS» (м. Харків).