Анонс культурних та спортивних заходів з 24 по 30 серпня

24 серпня о 18.00 на площі ПК ім. В.І.Леніна розпочнеться святковий концерт «Таланты твои, Украина!», а о 19.00 – масове народне гуляння «Україна – країна наших мрій» на площі ПК ім. В.М.Сосюри.
Цього ж дня, відбудеться відкриття виставки творчих робіт Мєдвєдєвої Т.М. та Волошинської В.І. у відділенні соціально-побутової реабілітації територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян та виставки робіт дітей художньої школи в стаціонарному відділенні для тимчасового мешкання пенсіонерів.

27 серпня о 14.00 у гірничому технікумі, за участю співробітників ПК ім. В.І.Леніна, пройдуть урочисті збори з нагоди Дня шахтаря. Також, у цей день, на базі товариства інвалідів «Джерело» відбудуться змагання, присвячені Дню м. Лисичанська.

28 серпня об 11.00 у територіальному центрі соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян відбудеться концерт фольклорного ансамблю «Мельничанка», присвячений Дню визволення м. Лисичанська, а о 21.00 на великому екрані на площі Перемоги – пряма трансляція футбольного матчу за Суперкубок УЄФА «Шахтар» - «Барселона».
Крім того, у цей день пройде відкриття виставки робіт «Дивовижний світ біокераміки» у бібліотеці-філії № 9.

29 серпня о 18.00 на стадіоні «Шахтар» розпочнеться футбольний матч ФК «Лисичанськ-Пролетарій» - ФК «Лутугіно».

З 29 по 30 серпня пройде першість м. Лисичанська з греблі на байдарках та каное на призи Олімпійського чемпіона М.Чужикова.

30 серпня о 10.00 розпочнеться святковий концерт, присвячений 70-річчю шахти «Новодружеська» за участю співробітників ПК ім. В.І.Леніна.
Цього ж дня, у місті відбудуться заходи, присвячені Дню шахтаря, а саме: о 18.00 святкові концерти «Шахтарська відвага» на площі ПК ім. В.М.Сосюри та у сквері 10-річчя незалежності України, о 19.00 – масове гуляння на площі Перемоги.
Крім того, на стадіоні «Шахтар» проходитиме Відкрита Першість м. Лисичанська з футболу серед команд-ветеранів м. Лисичанська та м. Харкова, присвячена пам’яті В. Горбунова.

Крім того, 24 серпня команда м. Лисичанська з греко-римської боротьби візьме участь у міжнародному турнірі (м. Красенівка, Дніпропетровська обл.), а 29 серпня представники міста - у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі народної творчості аматорських колективів та виконавців «Слобожанський спас-2009» у м. Сватове.