Слухайте українські твори онлайн. Спільний проєкт MEGOGO, МОН та Мінцифри

250 творів з української літератури будуть доступними в аудіоформаті. Досліджуйте культуру онлайн та без піратства. Слухайте найвідоміші твори українських авторів безоплатно на платформі MEGOGO.

Освіта має бути інклюзивною. Зараз 2,5+ тисячі шкіл ведуть навчання дистанційно, тому важливо, щоб кожен учень мав доступ до освітніх матеріалів. Завдяки спільному проєкту MEGOGO, МОН та Мінцифри всі українці зможуть швидко знайти ліцензійну версію будь-якого твору за шкільною програмою.

Досліджуйте українську культуру в будь-якому зручному місці: під час пробіжки, поїздки в метро та відпочинку. Без пошуку книжок у бібліотеках або на піратських сайтах.

Слухайте класичні та сучасні українські твори в озвучці Володимира Дантеса, alyona alyona, Антоніо Лукіча та інших в мобільному застосунку MEGOGO в розділі «Аудіо» - https://megooo.app.link/oYN2o7TnVCb

Підтримуйте українську культуру.

Проєкт реалізується медіасервісом MEGOGO та Міністерством освіти і науки України за інформаційної підтримки Міністерства цифрової трансформації України та платформи Дія.Освіта