26 золотих та 19 срібних медалей отримали лисичанські випускники за підсумками 2022-2023 навчального року

В останні дні червня в закладах загальної середньої освіти Лисичанської міської територіальної громади проходять урочисті онлайн заходи, під час яких випускникам 11-х класів вручають свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.

Цього року документ про загальну середню освіту отримали 423 лисичанських випускники, 45 з них отримали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти з відзнакою. 19 здобувачів освіти відзначені срібною медаллю «За досягнення у навчанні», 26 випускників – золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні».

Шість юних лисичан взяли участь в урочистій церемонії вшанування випускників-медалістів закладів загальної середньої освіти Луганської області, що відбулася сьогодні, 29 червня 2023 року, у м. Дніпро.

Під час заходу Голова Луганської ОДА – ОВА Артем Лисогор вручив золоті та срібні медалі й лисичанським випускникам:

  • - Андрію Нечитайлу, Єлизаветі Пастушній, Софії Чернишовій – учням Лисичанського ліцею № 1;
  • - Євгену Чаленку – випускнику Лисичанського ліцею № 14;
  • - Марії Харченко та Тетяні Векленко – ученицям Лисичанського ліцею № 17.

- Усі ви – майбутнє Луганщини! «Золота медаль» - це перша нагорода, яка засвідчує ваше прагнення навчатися та знати, найвища оцінка фаху ваших викладачів та привід для гордості батьків, - підкреслив Артем Лисогор.

Також до привітань долучилися викладачі Лисичанського ліцею №28 «Гарант» Іван Фастов та Іван Шибіков, які зараз наближають нашу Перемогу в лавах ЗСУ.

Бажаємо всім випускникам успіхів у реалізації своїх мрій заради процвітання України.

Разом до Перемоги!

Слава Україні!