Олімпійський день у міських таборах з денним перебуванням

 23-24 червня вихованці міських таборів з денним перебуванням стали активними учасниками «Олімпійського дня — 2021», ініційованого Національним олімпійським комітетом. В заході взяли участь понад 1670 учнів, вчителів та тренерів-викладачів.

Олімпійський день розпочався урочистим відкриттям з веселими руханками. В окремих закладах до дітей завітали боги Олімпу.

Діти стали учасниками вікторин, відеожурналів, презентацій про кращих олімпійців України: «Розвиток олімпійського руху в незалежній Україні», «Олімпійські ігри — ігри Миру», «Гордість нації».

Також вихованці таборів змагалися з футболу, легкої атлетики, піонерболу, тенісу, волейболу, перетягування линви. Для дітей старшої вікової групи — проведений символічний легкоатлетичний крос.

Між командами пройшли веселі змагання, квести, естафети: «Малі олімпійські ігри», «У країні Олімпії», «Веселі старти», «Я — майбутній Олімпієць» та «Маленькими кроками — до великих перемог».

Олімпійський день вже встиг стати доброю традицією для вихованців таборів з денним перебуванням. Він об’єднує всіх навколо вічних ідеалів людства — миру, добра, взаємоповаги та порозуміння.

Метою Олімпійського дня є розвиток олімпійського руху в незалежній Україні, сучасних Олімпійських ігор, Параолімпійських ігор.

Управління освіти, відділ молоді та спорту Лисичанської міської ВЦА