У Лисичанську відзначили переможців всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів та турнірів

 Цьогоріч традиційне нагородження учнів-переможців та призерів всеукраїнських олімпіад, конкурсів, турнірів та їх наставників відбулося он-лайн. 39 найталановитіших учнів та 22 найуспішніших педагога закладів освіти отримали грошові винагороди та премії від Лисичанської міської військово-цивльної адміністрації.

Серед нагороджених — 23 учня-переможця у II (міському) етапі Всеукраїнських предметних олімпіад з трьох та більше дисциплін; 17 — обласного та всеукраїнського етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів — членів МАН та 10 — в обласних етапах всеукраїнських конкурсів учнівської творчості.

Так, учень Лисичанського багатопрофільного ліцею Дмитро Лесний, став переможцем міського етапу Всеукраїнських олімпіад з 4-х предметів, обласного та всеукраїнського етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів — членів МАН та посів І місце у Всеукраїнському конкурсі «МАН — ЮНІОР Дослідник — 2021» у номінації «Техніка».

Відзначився і випускник Лисичанського багатопрофільного ліцею Владислав Хащенко, який став переможцем 4-х олімпіад: з фізики, математики, астрономії та економіки та посів ІІІ місце у ІІІ (фінальному) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів — членів МАН.

Не вперше отримують заслужені нагороди й учениці Лисичанської багатопрофільної гімназії Дар’я Щеглакова та Діана Честних, які здобули перемоги у міських предметних олімпіадах та конкурсах, а також у ІІ (обласному) етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів — членів МАН.

Перемога учнів в олімпіадах і конкурсах — це результат наполегливої багаторічної діяльності педагогічних колективів закладів загальної середньої освіти та, у першу чергу, вчителів — предметників. За підготовку обдарованих дітей до участі в олімпіадах, конкурсах, турнірах різних рівнів відзначені преміями вчителі Лисичанської багатопрофільної гімназії, Лисичанського багатопрофільного ліцею, НВК «Гарант», ЛСШ № 8 та № 27 та ЗОШ № 5 та № 12.

Найбільше учнів-переможців підготували Тетяна Денисюк та Тетяна Кулєшова (Лисичанська багатопрофільна гімназія), Лариса Сотнікова, Ольга Дунаєва, Світлана Коломоєць та Олена Курдіман (Лисичанський багатопрофільний ліцей), Валентина Супрунова, Тетяна Савельєва, Вадим Боровський та Світлана Сичова (ЛСШ № 27).

Вітаємо учнів та педагогів, бажаємо усім натхнення, успіхів і подальших перемог!

Управління освіти Лисичанської міської ВЦА