Сергій Гайдай нагородив обдарованих учнів міста Лисичанськ

 Вчора, 3 червня, вісімнадцять учнів закладів освіти нашого міста та їх наукові керівники стали учасниками урочистої зустрічі голови Луганської обласної державної адміністрації — керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з обдарованими учнями закладів освіти області з, переможцями та призерами Всеукраїнських та обласних конкурсів.

Дмитро Лесной, Станіслав Синявський і Владислав Хащенко — переможці III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково — дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в 2020-2021 році, а також учні, що стали призерами обласного етапу конкурсу, нагороджені дипломами та цінними подарунками. Подяками за плідну роботу відзначено і наукових керівників переможців.

Вдячними оплесками реагувала молодь на слова Сергія Гайдая, який щиро вітав й нагороджував учасників зустрічі та радив учням надалі реалізовувати себе в науці, формувати успішне власне майбутнє і велике майбутнє нашої країни!

«Рано чи пізно ми підемо зі своїх посад, а ви прийдете нам на заміну. Хтось буде керувати Малою академію наук, хтось — Департаментом, а хтось і цілою областю. І так повинно бути! — наголосив очільник області. — Бажаю вам міцного здоров’я, успіхів і, саме головне, завжди залишайтесь мрійниками. Бо якщо є мрія, то є ціль, яка може вплинути на розвиток нашого краю, або цілої країни. А щоб змотивувати вас ще більше досягати цілей, пропоную започаткувати премії від голови облдержадміністрації з грошовою винагородою за І місце 25 тис грн, ІІ — 15 та ІІІ — 10» — додав Сергій Гайдай.

Бажаємо всім учасникам заходу успіхів у навчанні, реалізації своїх мрій заради миру та процвітання країни!

Управління освіти Лисичанської міської ВЦА