Передноворічний благодійний ярмарок

 Доброю традицією напередодні новорічних свят стало проведення благодійного ярмарку Лисичанським центром науково-технічної творчості учнівської молоді (далі – ЛЦНТТУМ). От і сьогодні, 15 грудня, біля ринку «Джаміля» можна було купити подарунки та новорічні прикраси, виготовлені власними руками педагогів та вихованців центру.

Кожного року у листопаді-грудні керівники гуртків та їх вихованці виготовляють святкові сувеніри саме до ярмарку. Крім того, всі школярі міста та їхні батьки долучаються до благої справи. На ярмарок були виставлені поробки, надані на міський конкурс «Зимові фантазії».

Перехожі залюбки купували вироби, зроблені власноруч, з душею. До речі, сувеніри hand made дуже цікаві, сучасні, ексклюзивні та завжди модні.

 Цьогорічний ярмарок проводиться з конкретною метою. ГО «Жіноча правозахисна група», яка опікується проблемами захисту прав жінок та дітей, долучається до вирішення проблем розвитку Лисичанська та займається благодійністю, закликала небайдужих жителів Лисичанська та регіону допомогти Олені Пипенко в лікуванні її сина.

Артем Пипенко навчається у 4 класі школи №18 м. Лисичанська. Ще в 4 роки йому поставили невтішний діагноз: вроджена приглухуватість, дитина втрачає слух. Щоб дати хлопцю шанс на нормальне життя, потрібне протезування. Сума на операцію – 87 312 грн. Сім’я просить про будь-яку допомогу.

ЛЦНТТУМ не може залишитися осторонь цієї біди.

Наш здобуток на ярмарку 4000 грн. Звісно, ми розуміємо, що ця сума — лише невеличка часточка того, що можна було б зробити для Артема, але сподіваємось, що наша допомога не буде марною, що це стане поштовхом для інших небайдужих людей нашого міста. Ми дуже вдячні всім, хто виготовляв та купував новорічні сувеніри, а особливо тим, хто давав гроші просто так, на добру справу.

Особлива подяка всім учасникам міського конкурсу «Зимові фантазії», бо це не просто додаткові бали до міського рейтингу школи, а можливість дати шанс на життя та одужання тим, хто поруч з нами.

Лисичанський центр науково-технічної творчості учнівської молоді