Визначено переможців конкурсу "Учитель року-2021" у номінаціях

Учасники І (зонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» у номінація «Математика» та «Трудове навчання» завершили конкурсні випробування.

Під час конкурсу «Педагогічна ідея», який відбувся в онлайн-форматі 18 листопада, вчителі презентували свій педагогічний досвід, власні інновації та здобутки. А 24 листопада кожен із шести учасників, виявляючи власну майстерність організації освітнього процесу в дистанційному режимі, провів дистанційний урок з теми, визначеної членами журі.

Відповідно до умов конкурсу та набраної кількості балів журі визначили переможців у номінаціях.

Михайловський А.А.Переможцем у номінація «Математика» став Андрій Михайловський, учитель математики ліцею. У номінації «Трудове навчання» здобула перемогу Наталія Базоока, учитель ЗЗСО№ 29. Вони стануть учасниками ІІ (обласного) туру конкурсу «Учитель року-2021».

Випробування для педагогів у номінації «Українська мова та література» ще тривають. Базоока Н.О.

Зазначимо, що міський тур конкурсу фахової майстерності ще не завершився. Відповідно до умов проведення міського туру почесне звання «Учитель року-2021» міста Лисичанськ здобуде педагог, який набере найбільшу кількість балів незалежно від номінації. Таким же чином будуть визначені і два лауреати конкурсу. Тож інтрига триває!

Лисичанський методичний центр