Всеукраїнський конкурс «Учитель року-2021»

Стартував І тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021». Цього року конкурс проходить дистанційно у наступних номінаціях: «Керівник закладу освіти», «Українська мова та література», «Математика», «Трудове навчання».

Учасниками конкурсу фахової майстерності стали й педагоги нашого міста:

— директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 13 Марина Мілішкевич;

— вчителі української мови та літератури: Лисичанської багатопрофільної гімназії Поліна Василега та НВК «Гарант» Наталія Ляховець;

— вчителі математики: Лисичанського багатопрофільного ліцею Андрій Михайловський, Лисичанської спеціалізованої школи № 8 Наталія Федорус та НВК «Гарант» Дмитро Рибовалов;

— вчителі трудового навчання: Лисичанської спеціалізованої школи № 8 Сергій Ігнатов, загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 12 Сергій Хмелик та загальноосвітньої школи І-ІІ ст. № 29 Наталія Базоока.

Минулої п’ятниці, 13 листопада, на базі Лисичанської спеціалізованої школи № 8 відбулося перше конкурсне випробування «Тестування з фахової майстерності» для учасників в номінаціях «Математика» і «Трудове навчання». Педагоги виконували тести, що перевіряли рівень їх знань з предмета та методики його викладання, педагогіки та психології.

Для учасників конкурсу попереду ще два випробування — «Педагогічна ідея» та «Дистанційний урок».

Конкурс в номінації «Українська мова та література» розпочнеться 23 листопада.

Бажаймо нашим педагогам професійних перемог.

Відділ освіти ВЦА м. Лисичанська