Пробне ЗНО-2020: не йдіть до пункту проведення – пройдіть його вдома

Український центр оцінювання якості на своєму офіційному сайті https://testportal.gov.ua повідомляє, що 15 та 17 червня 2020 року пробне зовнішнє незалежне оцінювання проводитися не буде відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 року №480.

Просимо учасників пробного ЗНО та персонал, що був залучений до його проведення, 15 червня та 17 червня не приходити на пункти проведення пробного ЗНО у м. Лисичанськ: Лисичанський багатопрофільний ліцей та Лисичанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №14.

Також інформуємо, що учасники можуть пройти тестування вдома:

 

15 червня об 11.00 необхідно зайти на свою інформаційну сторінку, завантажити тестовий зошит та бланк відповідей з української мови і літератури. Виконати завдання тестового зошита.
До 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів.
Отримати свій результат за тестування.

17 червня об 11.00 – зайти на свою інформаційну сторінку, завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з того навчального предмета, який ви обрали для проходження пробного ЗНО.
Упродовж 2 днів виконати завдання тестового зошита.
До 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів.
Отримати свій результат за тестування.

Під час роботи із тестовим зошитом намагайтеся дотримуватися часових меж і не відволікатися.

Сервіс визначення результатів буде працювати з 11.00 17 червня до 18.00 19 червня.

Тестові зошити учасників знаходяться на пунктах проведення пробного ЗНО, інформацію про можливість отримання цих зошитів можна знайти в особистих кабінетах учасників.

Бережіть себе, усе буде добре!

Лисичанський методичний центр