В Лисичанську нагороджено учнів - переможців олімпіад, конкурсів та турнірів та педагогів, які працюють із ними

Щорічно на початку червня проходять зустрічі керівництва міста з учнями - переможцями та призерами Всеукраїнських олімпіад, конкурсів та турнірів та педагогами, які працюють із ними. Але цього року пандемія COVID-19 внесла корективи в плани подібних заходів. Учнів та вчителів було заочно нагороджено цінними подарунками та грошовими винагородами, на що з міського бюджету було виділено 60 тисяч гривень.

Відзначено 64 найталановитіших учнів та 48 найуспішніших працівників освіти Лисичанська, серед яких:

— 35 учнів, що є переможцями III етапу Всеукраїнських предметних олімпіад;

— 26 переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН;

— 12 переможців обласних етапів Всеукраїнських конкурсів учнівської творчості;

— 1 переможець Всеукраїнського Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка;

Серед переможців учениця Лисичанської багатопрофільної гімназії Дар’я Щеглакова, яка стала переможцем Всеукраїнського Х Міжнародного мовно—літературного конкурсу імені Тараса Шевченка і посіла ІІ місце в III етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури, ІІ місце у ІІІ (обласному) етапі ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика,

Учень ЗЗСО№ 5 Андрій Єрьоменко посів І місце у III етапі Всеукраїнської олімпіади з німецької мови та ІІІ місце — в олімпіаді з англійської мови, став переможцем ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів — членів МАН України (І місце).

Продовжує отримувати перемоги й учень 8 класу Лисичанської спеціалізованої школи № 8 Тимченко Данило, який став переможцем обласних етапів олімпіад з математики, фізики та інформатики.

Перемога учнів в олімпіадах і конкурсах — це результат наполегливої багаторічної діяльності педагогічних колективів закладів загальної середньої освіти й, у першу чергу, вчителів-предметників. Цього року святкують перемогу колективи Лисичанської багатопрофільної гімназії, Лисичанського багатопрофільного ліцею, НВК «Гарант», ЛСШ№ 8, і ЗЗСО № 6, які підготували найефективніші команди учасників і переможців олімпіад, конкурсів та турнірів.

За високий професіоналізм та компетентність дякуємо вчителям, серед яких Тетяна П’ятих і Тетяна Денисюк (Лисичанська багатопрофільна гімназія), Римма Тельпарі (ЗЗСО№ 5), Ганна Коняхіна (ЗЗСО№ 6), Лариса Сотнікова та Ольга Дунаєва (Лисичанський багатопрофільний ліцей) і Вадим Боровський (ЛСШ№ 27).

Щира подяка учням — переможцям за високу результативність та гідну презентацію міста на рівні області.

Вітаємо учнів та вчителів, бажаємо натхнення, успіхів і подальших перемог!

Відділ освіти Лисичанської міської ради