З нагоди відзначення Збройних Сил України в освітніх закладах міста пройшов цикл заходів

Свято Збройних Сил України — це саме те свято, коли в серцях у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього подиху. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої рідної землі й долю українського народу.

З нагоди відзначення Збройних Сил України в освітніх закладах міста пройшов цикл заходів, спрямованих на виховання глибоких патріотичних почуттів, формування активної громадянської позиції щодо єдиної цілісної Української держави та захисту її кордонів.

Так, у школі № 4 проведені виховні години, загальношкільна лінійка, спортивні змагання, зустрічі із військовослужбовцями, засідання «круглого столу» під гаслом «День ЗСУ — мужності й геройства свято», квест «Ми — українці, i це звучить гордо», у якому взяли участь солдати Збройних Сил.

Під гаслом «Об’єднані справою миру» у школі № 6 пройшли заходи, під час яких учні вивчили героїчні сторінки літопису визвольної боротьби українського народу з доби козацтва і до сьогодення.

У рамках відзначення святкової дати педагоги та учні школи № 27 стали активними учасниками виставки малюнків «Збройні Сили України — наша гордість», тематичних годин спілкування та диспутів («Збройні сили України», «Історія створення Збройних Сил України»). А також у школі відбулись військово-спортивні змагання серед 10-11 класів «Вірні сини України», тематичні уроки з предмету Захист Вітчизни під гаслом «На варті Вітчизни».

Стрілецький турнір, загальношкільний захід «Сильні духом» та свято «Мій тато зможе все» зібрали учнів та батьків школи № 3.

Спортивні змагання «Міць і сила школи», години спілкування «Минуле і сьогодення Української армії», виставка малюнків «Шеврони ЗСУ» — неповний перелік заходів, які проведено в школах № 25 та № 30.

Лисичанський центр науково-технічної творчості учнівської молоді організував міські змагання моделей драгстерів «Драйвові перегони».

У всіх освітніх закладах виготовлені інформаційні стіннівки «Збройні сили України», обереги, вітальні листівки та новорічні подарунки для військовослужбовців та представників Державної Прикордонної Служби України Лисичанського загону.