Освітяни міста взяли участь у виставці «Інноватика в сучасній освіті»

Закінчила роботу ХІ Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та Х Міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu», що проходили у Київському Палаці дітей та юнацтва.

«Інноватика в сучасній освіті» — єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені значні досягнення в галузі освіти.

Цього року на виставці представили свій інноваційний досвід Лисичанська багатопрофільна гімназія, Лисичанський багатопрофільний ліцей, заклади загальної середньої освіти № 5, 7, 25, 29, дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 7 «Іскорка».

За підсумками конкурсу в тематичній номінації «Розробка та впровадження інноваційних засобів навчання, проєктів, програм і рішень у закладах освіти» Лисичанський багатопрофільний ліцей отримав бронзову медаль, а у номінації «Упровадження інноваційних підходів, методів і форм навчання при викладанні предметів природничо-математичного циклу» Лисичанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 — срібну медаль.

Також заступник директора з навчально-виховної роботи Лисичанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 Любов Загоруйко стала учасником круглого столу для науково-педагогічних працівників, керівників і педагогів закладів освіти, працівників ОІППО «Технологія використання електронного освітнього ігрового ресурсу Multimind в освітньому процесі початкової школи».

Бажаємо нашим колегам, освітянам міста, подальших успіхів у інноваційній педагогічній діяльності!

За матеріалами Лисичанського методичного центру