«Вихователь року - 2019»

Вчора, 22 жовтня, стартував другий тур міського конкурсу професійної майстерності вихователів закладів дошкільної освіти «Вихователь року - 2019».

Метою конкурсу є сприяння підвищенню престижності праці вихователів закладів дошкільної освіти, створення можливостей для самореалізації і розкриття творчого потенціалу педагогів та підвищення іміджу ЗДО міста.

За почесне звання «Вихователь року» змагалося 15 представників ЗДО міста. Усі вони стали переможцями першого — відбіркового туру, який проводився на базі кожного садочка у вересні поточного року в рамках проведення «Тижня дошкілля».

Найкращі фахівці дошкільної освіти взяли участь у першому етапі конкурсу та виконали тестові завдання з педагогіки та методик дошкільного циклу. Вихователі закладів № 4 «Росинка», № 5 «Усмішка», № 6 «Чайка», № 7 «Іскорка», № 10 «Малятко», № 11 «Струмочок», № 13 «Ромашка», № 14 «Теремок» отримали найбільшу кількість балів за виконання тестових завдань та пройшли до участі у другому етапі конкурсу, який буде проведений у ЗДО № 7 «Іскорка» 15 листопада.

Зазначимо, що конкурс — це вагома подія і справжнє свято для освітян ЗДО. До нього вихователь готується не сам. Йому допомагають усім колективом. Часу і роботи на підготовку дійсно іде багато. Таким чином, конкурс підтримує бажання вихователів самовдосконалюватися і досягати нових вершин у своїй професії.

Відділ освіти Лисичанської міської ради