Всеукраїнський конкурс відео-робіт "Вітання Національного авіаційного університету з 85-річчям"

З метою популяризації професій авіаційної галузі, діяльності Національного авіаційного університету, у червні-вересні 2018 року відбудеться Всеукраїнський конкурс відео-робіт «Вітання Національного авіаційного університету з 85-річчям» (далі — Конкурс).

Організатором Конкурсу є Національний авіаційний університет cпільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця».

Основні завдання Конкурсу це — ознайомлення з діяльністю Національного авіаційного університету; сприяння у формуванні громадського світогляду та позиції української молоді на професії авіаційної галузі; привернення уваги молоді на отримання інженерної освіти в авіаційній галузі України і залучення талановитої молоді до роботи в авіабудівному комплексі України; розвиток соціального партнерства, культурної співпраці тощо.

Учасниками конкурсу можуть бути учні 9-11 класів загальноосвітніх, позашкільних закладів, студенти 1-5 курсів професійно-технічних, вищих навчальних закладів.

Роботи учасників приймаються до 24 вересня 2018 року.

Підбиття підсумків конкурсу у жовтні 2018 року.

За додатковою інформацією звертатися за телефоном (044) 501 01 15; e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. , http://sds.in.ua, http://nau.edu.ua .

Умови конкурсу додаються.

 

 

 

 

 

 

 

Вложения:
Скачать этот файл (Ymovu_konkyrsy_NAY_85.pdf)Ymovu_konkyrsy_NAY_85.pdf[Умови Конкурсу]