Підсумкова очна сесія для вчителів Нової української школи

Завершилася ІІІ очна сесія підвищення кваліфікації педагогічних працівників, які у 2018-2019 навчальному році навчатимуть першокласників за новим Державним стандартом.

Під час сесії педагоги познайомилися з методикою «Шість цеглинок» (LEGO), опрацювали модулі «Інтеграція», «Особливості оцінювання навчальних досягнень учнів», «Основи інклюзивної освіти». Зазначимо, що ця сесія була заключною у підготовці вчителів початкових класів та заступників директорів з НВР до роботи в умовах Нової української школи.

Дякуючи педагогам — тренерам, підготовленим громадською спілкою «Освіторія» та Луганським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти імені Тараса Шевченка, очні сесії дали змогу всім вчителям оволодіти сучасними практиками, технологіями, методиками, формами і методами роботи на засадах інноваційних освітніх підходів.

Висока інтенсивність групової взаємодії, плідна робота, активність і самостійність учасників, актуальний досвід, виконання індивідуальних і групових вправ дозволили максимально ефективно і злагоджено організувати підготовку педагогів до роботи в умовах Нової української школи, а головне — викликали бажання апробувати отримані знання на практиці!

Лисичанський методичний центр освіти