У Лисичанську пройшов фінал шкільної баскетбольної ліги

Протягом січня-лютого 2018 року команди закладів загальної середньої освіти міста Лисичанська взяли участь у міських змаганнях з баскетболу. Змагання проводились відділом освіти Лисичанської міської ради в рамках Календарного плану комплексних спортивно-масових фізкультурно-оздоровчих заходів обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Ігри складались з двох етапів: відбіркового та фінального. У відбірковому етапі взяли участь команди з 21 школи міста. Відповідно до умов проведення, до фінальних ігор потрапляли команди, які в своїх групах зайняли I місця.

За традицією, організацію суддівства шкільних змагань взяли на себе студенти Лисичанського педагогічного коледжу. Такі дружні відносини між школярами та учнями коледжу — це одночасно і практика для студентів, і профорієнтаційна робота для учнів шкіл.

За результатами змагань дівочих команд І місце посіла команда ЗОШ І-ІІІ ст. № 4; ІІ місце — команда ЛСШ І-ІІІ ст. № 27; ІІІ місце — команда ЗОШ № 25.

Серед команд юнаків І місце здобула команда ЛСШ І-ІІІ ст. № 8; ІІ місце — команда ЗОШ І-ІІІ ст. № 12; ІІІ місце — команда Лисичанського багатопрофільного ліцею.

Переможці нагороджені грамотами відділу освіти Лисичанської міської ради.

Вітаємо переможців! Бажаємо успіхів та подальших перемог!

Відділ освіти Лисичанської міської ради